Curriculum Vitae

Download C.V.

 

PROFIEL

Ik heb een open persoonlijkheid en beschik over goede communicatieve vaardigheden. Ik ben leergierig en nieuwe dingen boeien mij. In mijn vrije tijd ben ik bezig nieuwe technieken te onderzoeken. Mijn belangrijkste interessegebied is web development.
Ik beschik over een creatieve geest en ben in staat problemen op te lossen waar ze ontstaan. Ook ben ik een persoon die zich eenvoudig aanpast aan zijn omgeving en de daarin heersende cultuur. Ik respecteer de meningen van anderen, maar verwacht dan ook dat anderen mijn mening respecteren.

In mijn werk wil ik graag dat de opdrachtgever tevreden is en draag dan ook zorg voor goede communicatie tussen mij en de opdrachtgever.

 

ERVARINGSOVERZICHT

Na mijn studie Werktuigbouwkunde heb ik een vervolgstudie Technische Informatica gedaan. Na deze studie ben ik via Multec gedetacheerd geweest bij het Van Hall Instituut in Leeuwarden en ben door laatstgenoemde na een half jaar over genomen.

Daar ben ik in dienst genomen als Delphi programmeur en heb daar dan ook projecten in gedaan.
De projecten varieerden van bureaubladapplicaties tot eigen tools. Deze applicaties hadden voornamelijk een beslissingsondersteunde functie in de milieutechnische branche en verzorgden gegevensbeheer en rapportage. 
Mijn werkgebied verplaatste zich naar de webontwikkeling en zodoende heeft hij ervaring met HTML/CSS/PHP/PERL/JQUERY en opensource content managementsystemen. Databaseontwikkeling ten behoeve van databeheer hebben ook een rol gespeeld tijdens deze projecten.
Ik heb ook met microsoft .NET webapplicaties en webservices mede ontwikkeld en daarmee de nodige ervaring op gedaan.

De volgende taakgebieden ben ik actief geweest:
-advies
-functioneel ontwerp
-technisch ontwerp
-ontwikkeling
-testen
-applicatiebeheer

 

OPLEIDINGEN

Naam Instituut Jaar afgerond
HAVO Stellingwerf College Oosterwolde 1992
VWO Stellingwerf College Oosterwolde 1993
Werktuigbouwkunde Noordelijke Hogeschool Leeuwarden 1998
Technische Informatica Hanze Hogeschool Groningen 1999
Diverse cursussen    

Download aan de rechterkant mijn gehele C.V.